Η Barracuda Software είναι μια από τις πιο δυναμικές και καταξιωμένες εταιρίες στον χώρο της πληροφορικής με κύρια ειδίκευση την ανάπτυξη πρωτοποριακών εργαλείων και εφαρμογών software.

Αντικείμενο εργασιών της είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών που σχετίζονται με τις εφαρμογές προγραμμάτων-λογισμικού (software) σε κάθε είδος και μέγεθος επιχείρησης με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία της.  

 

Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης των εφαρμογών αυτών και επιπλέον κατασκευάζει κάθετες εφαρμογές και ειδικές, κατά παραγγελία πελάτη, εφαρμογές, που καλύπτουν διάφορες περιφερειακές δραστηριότητες και λειτουργίες των εταιριών πελατών της.


Συγκεκριμένα η εταιρία αναλαμβάνει και υλοποιεί την τεχνική κάλυψη και παραμετροποίηση εφαρμογών λογισμικού, την πλήρη εκπαίδευση των χρηστών στα προγράμματα της επιχείρησης, την κατασκευή ειδικών εφαρμογών για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών κάθε επιχείρησης και τεχνική, τηλεφωνική και
remote online υποστήριξη των πελατών της.

 

Πλαισιώνεται από έμπειρους τεχνικούς με μακρόχρονη εμπειρία στην εφαρμογή μηχανογραφικών λύσεων σε ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, εκσυγχρονίζει συνεχώς τα προϊόντα της και φυσικά τα προσαρμόζει πάντοτε σύμφωνα με όλες τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις. 

 

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Barracuda Software προς τους πελάτες της είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου. Η εμπιστοσύνη τους στην πολυετή συνεργασία τους επαληθεύει το γεγονός αυτό.

 

 

Text Box: ΝέαΠροϊόνταΥπηρεσίεςΔίκτυο ΣυνεργατώνΠελάτεςΠελάτες